Ylläpito

Huoltopalvelut kaiken taustalla

Haluamme että wc-tilasi pysyvät kunnossa, eikä liiketoiminta kärsi huoltokatkojen takia. Säännöllinen huolto pidentää wc-tilan käyttöikää ja tätä kautta saavutat myös merkittäviä rahallisia säästöjä. Kun wc-tilasi toimivat ongelmitta, myös niiden käyttäjät, asiakkaasi, pysyvät tyytyväisinä.

Jätä vessahuolesi meille.

Palvelusopimukset

toimitettujen tuotteiden asennukset
tilojen vuosihuollot
vuosihuoltojen raportointi

Lavuaari_val

Tuotteiden huollot

Tarjoamme toimittamiimme wc-tiloihin ja kalusteisiin kattavat huoltopalvelut.

Kartoitus_val

Tilojen vuosihuollot

Vuosihuoltoasiakkaidemme palvelusopimus sisältää viemäreiden painehuuhtelut ja kuvaukset ennakoivasti.

Säästöpossu_val

Vakiotoimitukset

Tilaushistoriasi avulla osaamme ennakoida tuotteiden menekkiä, vakiotoimituksilla varmistamme etteivät tuotteet pääse loppumaan sinulta kesken.

Sopimus_val

Raportointi

Jokaisen vuosihuoltokäynnin jälkeen asiakas saa raportin tehdyistä toimenpiteistä. Tästä käy ilmi myös mahdolliset puutteet ja korjausehdotukset.

Huollot ja palvelut

huolto2

VIEMÄREIDEN PAINEHUUHTELU

Painehuuhtelu on tehokas ja turvallinen tapa viemäreiden avaamiseen. Painehuuhteluun Novosan Service käyttää Ridgid KJ-1590- korkeapainehuuhtelulaitetta, jolla huuhtelu päästään tekemään 30 m matkalle. Lue lisää työn sisällöstä->

huolto1

VIEMÄREIDEN KUVAUS

Viemärikamera on tehokas apuväline, kun halutaan todentaa mikä tukoksen aiheuttaa, tai onko viemäröinnissä mahdollisesti joitain muita ongelmia. Kuvauksiin Novosan Service käyttää Ridgid SeeSnake microReel videotarkastusjärjestelmää. Kuvauksen jälkeen asiakas saa raportin käynnistä ja todetuista ongelmista. Video toimitetaan asiakkaalle latauslinkillä, tai muistikortilla. Lue lisää työn sisällöstä ->

service-7931_2

KALUSTEIDEN HUOLTO JA ASENNUS

Service tiimimme huoltaa ja asentaa wc-tilakalusteet ammattitaidolla ja ennen kaikkea optimoituihin paikkoihin, oikeille asennuskorkeuksille.

kartoitus

WC-TILOJEN KARTOITUS

Kymmenen vuoden kokemus wc-tiloista on antanut meille paljon. Tunnemme tilojen yleisimmät ongelmat ja tiedämme mistä näitä etsiä. Raportoimme asiakkaalle tilanteen ja tarjoamme näihin ratkaisun.

SIIVOUSTOIMENKOULUTUS

Tarjoamme tilojenne siivoustoimelle kattavan koulutuspaketin tuotteidemme ylläpitoon. Olemme myös säännöllisesti yhteydessä tilojenne siivous- ja huoltohenkilökuntaan. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja koulutamme heitä toimittamiemme ratkaisuiden hoitoon ja huoltoon

VEDENSÄÄSTÖHANKKEET

Vesi näyttelee isoa osaa energiansäästöhankkeissa. Nykyteknologian avulla pystymme tiputtamaan kalustekohtaista vedenkulutusta parhaimmillaan jopa 80%! Kartoitamme asiakkaan yksilölliset tarpeet ja teemme näistä säästölaskelmat. Vedensäästöä saavutetaan päivittämällä jo olemassa olevia kalusteita, tai vaihtamalla näitä uusiin. Merkittävästi säästöpotentiaalia piilee esimerkiksi hanoissa, suihkuissa, pisuaareissa ja istumalaitteissa.

Pidämme sinusta huolta

Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman vastuuhenkilön, joka pitää asiakkuudesta huolta ja vastaa esiintyviin kysymyksiinne.

Olemme myös säännöllisesti yhteydessä tilojenne siivous- ja huoltohenkilökuntaan. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja koulutamme heitä toimittamiemme ratkaisuiden hoitoon ja huoltoon.

Me palvelemme!

prosessi_suunnittelu_2prosessi_suunnittelu
prosessi_toteutus_2prosessi_toteutus
prosessi_yllapitoprosessi_yllapito