Jätä vessahuolesi meille!

Kattavat huoltopalvelumme takaavat sen, että wc-tilanne pysyvät kunnossa, eikä liiketoiminta kärsi huoltokatkojen takia. Kun wc-tilat toimivat ongelmitta, niin tilojen käyttäjät pysyvät tyytyväisinä.

Säännöllinen huolto pidentää wc-tilan käyttöikää ja tätä kautta saavutetaan merkittäviä rahallisia säästöjä. Myös vaikutus ympäristöön on merkittävä.

Palvelusopimukset

toimitettujen tuotteiden huollot
avainasiakaspalvelu
tilojen vuosihuollot
ylläpitopalvelu
raportointi

Lavuaari_val

Tuotteiden huollot

Tarjoamme toimittamiimme wc-tiloihin ja kalusteisiin kattavat huoltopalvelut.

Avaimet_val

Avainasiakaspalvelu

Avainasiakassopimuksessa sovitaan säännölliset huollot määritettyihin asioihin. Avainasiakkaat saavat 15% alennuksen palveluistamme.

Kartoitus_val

Tilojen vuosihuollot

Vuosihuoltoasiakkaidemme palvelusopimus voi sisältää esim. viemäreiden painehuuhtelut ja kuvaukset ennakoivasti.

Toteutus_val

Ylläpitopalvelu

Kokonaisvaltainen ylläpitopalvelumme sisältää automaattiset tuotetoimitukset ja ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet.

Sopimus_val

Raportointi

Jokaisen huoltokäynnin jälkeen asiakas saa raportin tehdyistä toimenpiteistä. Tästä käy ilmi myös mahdolliset puutteet ja korjausehdotukset.

Tilaustyöt

viemari_kuvaus_2

VIEMÄREIDEN PAINEHUUHTELU

Painehuuhtelu on tehokas ja turvallinen tapa viemäreiden avaamiseen. Painehuuhteluun Novosan Service käyttää Ridgid KJ-1590- korkeapainehuuhtelulaitetta, jolla huuhtelu päästään tekemään 30 m matkalle.

viemari_kuvaus

VIEMÄREIDEN KUVAUS

Viemärikamera on tehokas apuväline, kun halutaan todentaa mikä tukoksen aiheuttaa, tai onko viemäröinnissä mahdollisesti joitain muita ongelmia. Kuvauksiin Novosan Service käyttää Ridgid SeeSnake microReel videotarkastusjärjestelmää. Kuvauksen jälkeen asiakas saa raportin käynnistä ja todetuista ongelmista. Video toimitetaan asiakkaalle latauslinkillä, tai muistikortilla.

service-7931_2

KALUSTEIDEN HUOLTO JA ASENNUS

Service tiimimme huoltaa ja asentaa wc-tilakalusteet ammattitaidolla ja ennen kaikkea optimoituihin paikkoihin, oikeille asennuskorkeuksille.

kartoitus

WC-TILOJEN KARTOITUS

Kymmenen vuoden kokemus wc-tiloista on antanut meille paljon. Tunnemme tilojen yleisimmät ongelmat ja tiedämme mistä näitä etsiä. Raportoimme asiakkaalle tilanteen ja tarjoamme näihin ratkaisun.

Muut työt

siivous

SIIVOUSTOIMEN KOULUTUS

Koemme että toimittamamme ratkaisut ansaitsevat parhaan mahdollisen hoidon ja huollon. Tästä syystä tarjoamme tilojenne siivoustoimelle kattavan koulutuspaketin tuotteidemme ylläpitoon ja pidämme huolta että viesti saavuttaa kuulijan onnistuneesti.

Pilarit_mus

VEDENSÄÄSTÖHANKKEET

Vesi näyttelee isoa osaa energiansäästöhankkeissa. Nykyteknologian avulla pystymme tiputtamaan kalustekohtaista vedenkulutusta parhaimmillaan jopa 80%! Palvelussamme kartoitamme asiakkaan yksilölliset tarpeet ja teemme näistä säästölaskelmat. Vedensäästöä saavutetaan päivittämällä asiakkaan olemassa olevia kalusteita, tai vaihtaa näitä uusiin. Kalusteet joissa piilee merkittävä säästöpotentiaali, ovat esimerkiksi hanat, suihkut, pisuaarit ja istumalaitteet.

Pidämme sinusta huolta

Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman vastuuhenkilön, joka pitää asiakkuudesta huolta ja vastaa esiintyviin kysymyksiinne.

Olemme myös säännöllisesti yhteydessä tilojenne siivous- ja huoltohenkilökuntaan. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja koulutamme heitä toimittamiemme ratkaisuiden hoitoon ja huoltoon.

Me palvelemme!

Juha Kotkanen
Palveluliiketoimintapäällikkö

+358 40 199 1118
juha.kotkanen@novosan.fi

Aleksi Viinamäki
Asentaja

+358 40 822 3662
aleksi.viinamaki@novosan.fi

Iiro Huotari
Logistiikka

+358 40 143 13 12
iiro.huotari@novosan.fi

prosessi_suunnittelu_2prosessi_suunnittelu
prosessi_toteutus_2prosessi_toteutus
prosessi_yllapitoprosessi_yllapito