Me Novosanilla olemme sitä mieltä, että saniteettitilojen suunnittelussa on tilaa aivan uudenlaiselle luovalle ajattelulle. Parhaimmillaan wc-tilat tukevat liiketilan brändimielikuvaa ja jättävät erottuvan muistijäljen. 

Meidän avullamme kiinteistöjen vessat nousevat täysin uudenlaiseen rooliin. Niiden avulla voidaan tukea yrityksien brändejä, edistää ekologisuutta ja tehokkuutta sekä säästää kustannuksissa elinkaariajattelumme avulla. Helpotamme yrittäjän, sidosryhmien ja loppukäyttäjien elämää – ja tarjoamme täysin uudenlaista viihtyvyyttä kaikille. Lue lisää www.novosan.fi

Meillä Novosanilla siivous- ja avustavat huoltotyöt hoidetaan aina asiakasta kunnioittaen ja kuunnellen.

Etsimme ammatistaan ylpeää siivoojaa vakituiseen kokoaikatyöhön PK-seudulle meidän Novosan Service -tiimiin. Sinulla on siivoustehtävistä vähintään vuoden kokemus ja siivousvälineiden lisäksi sinulla pysyy perustyökalut käsissä ruuvien kiristämisestä naulojen vasaroimiseen. Tarvittaessa saatat lähteä asentajan mukaan keikalle. Jos sinulla on kiinteistötekniikasta kokemusta, niin tämä katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Olet tekijä, joka tarttuu päivittäisiin työvälineisiin empimättä. Väännät, ruuvaat ja puserrat tarvittaessa vauhdilla, mutta osaat huomioida asiakkaan tyytyväisyyden myös pidemmällä tähtäimellä. Olet sosiaalinen, ymmärrät yrityksen menestymiseen vaadittavan työpanoksen merkityksen ja haluat olla osaltasi luomassa aivan uudenalaista WC-ympäristöä ja -kokemusta.

Työedellytyksenä B-ajokortin lisäksi on suomen kieli. Työtehtävissä tulet käyttämään satunnaisesti englantia. Haluamme henkilöltä asiakasrajapinnassamme liikkuessa palvelualtista työtapaa. Oma-aloitteisuus ja motivaatio uuden oppimiselle ovat valtteja työskennellessäsi tiimissämme. Katsomme eduksi voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Työtehtävien mutkattomaan hoitamiseen tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, tiimin tuen sekä huoltoauton asiakaskohteissamme liikkumiseen. Työsuhde-etuna sinulle kuuluu mm. työnantajan tarjoama kattava vakuutus.

Onko sinullekin tärkeää tarjota asiakasyrityksille erilainen siivouskokemus? Ja tehdä asiat kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen? Jos näin, niin olet mahdollisesti etsimämme uusi työtoveri.

Haethan tehtävään 2.9.2018 mennessä lähettämällä CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jarkko.saarela@novosan.fi. Lisää hakemuksellesi myös palkkatoiveesi. Puhelintiedustelut tehtävästä välillä 8.-10.8.2018 klo 14.00-16.00, Jarkko Saarela 040-526 3238 (Huom. Henkilö lomalla 5.8.2018 saakka.) Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä.