Suunnitteluyhteistyö

Voimmeko olla avuksi WC-tilasuunnittelussa?

Novosan on saniteettitilojen asiantuntija. Olemme toteuttaneet eri laajuisia projekteja yli 1 900:ssa asiakaskohteessa aina yksittäisten tuotteiden valinnasta, kiinteistön kattaviin vedensäästöprojekteihin ja aina kokonaisvaltaisiin vessojen saneerauksiin. Viimeisimpänä laajana projektina nimettäköön Kauppakeskus Sellon kaikkien WC-tilojen saneeraus Novosanin ”The Restroom Experience”-tyyliin. Kauppakeskus Sellon projekti päättyy Elokuun 2018 lopussa, jolloin täysin uudistuneet WC-maailmat ovat kaikkien kävijöiden käytettävissä koko kauppakeskuksessa.

Me Novosanilla olemme sitä mieltä, että saniteettitilojen suunnittelussa on tilaa aivan uudenlaiselle luovalle ajattelulle. Parhaimmillaan wc-tilat tukevat liiketilan brändimielikuvaa ja jättävät erottuvan muistijäljen.
Teemme mielellämme yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa ja autamme saniteettitilasuunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Tehdään yhdessä wc-käynnistä muutakin kuin pakollinen paha!

Miten voimme auttaa sinua WC-tilojen suunnittelussa?

  • Suunnitella WC- ja suihkutilat alihankintana, jolloin voit keskittyä projektissa itsellesi tärkeimpiin osa-alueisiin,
  • Auttaa kartoittamaan asiakkaan todelliset tarpeet, jotka voivat poiketa siitä, mitä asiakas olettaa haluavansa,
  • Tarjoamme tukemme mitoitukseen ja kapasiteettilaskentaan liittyen, jolloin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tarvittavan kapasiteetin sekä mitoituksen määrittelyyn,
  • Tarvittaessa voimme ottaa kantaa tiloja koskeviin viranomaismääräyksiin,
  • Osallistua tuote– ja materiaalivalintoihin,
  • Mikäli haluat suunnitella tilat itse, voimme toimittaa sinulle materiaalia suunnittelun tueksi oikeassa muodossa.

Valitsemalla Novosanin kumppaniksesi, saat saniteettitilojen suunnitteluun erikoisosaamista ja asiakkaallesi toimivan saniteettitilaratkaisun. Mikä parasta, voit keskittää omat resurssisi suunniteltavan kohteen muihin haasteisiin ja me huolehdimme siitä, että kokonaisnäkemyksesi toteutuu myös WC-tilojen osalta.

Ota yhteyttä Novosanin suunnitelutiimiin:

Mikäli haluat, voit lähettää tässä yhteydessä meille suoraan viestin oheisella yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian viestisi saatuamme.

Tähän yhteyteen voit liittää halutessasi tiedoston, jotta voimme olla vielä tehokkaammin avuksesi:

Liite 1 (Tiedoston tulee olla muodossa pdf, max. 3 MB):

Liite 2 (Tiedoston tulee olla muodossa pdf, max. 3 MB):

Mikäli et saa liitettyä tiedostoja lomakkeelle, esimerkiksi liian suuren koon vuoksi, voit lähettää tiedoston/tiedostot meille sähköpostitse suunnittelutiimillemme.

the restroom experience