Kosketusvapaat Urimat-pisuaarit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja hygieenisiä. Pisuaarin linjakas muotoilu kerää nesteen ja ohjaa sen nopeasti alas fysiikalla toimivan, ilmatiiviin MB Active Trap -hajulukkojärjestelmän läpi viemäriin. Hajulukkojärjestelmä takaa sen, etteivät viemärikaasut pääse kuormittamaan tilaa pahalla hajulla.

Pisuaarien materiaali on tasainen, jolloin neste valuu näistä nopeasti läpi ja pisuaarin pohjalla (hajulukon pinnassa) saniteettikivestä (MB-ActiveCube) liukenee positiivisia bakteereita, jotka syövät lian pois. Nämä hyvät bakteerit tekevät työtään niin kauan kuin on ravintoa tarjolla, jonka jälkeen ne joko vetäytyvät takaisin itiöasteelle tai kuolevat ja palaavat takaisin luonnolliseen kiertoon.

MB-ActiveCleaner –puhdistusaine on joka paikan puhdistustuote ja se sopii kaikkiin siivousalan tarpeisiin ja kaikille pinnoille. Mikrobiologisella menetelmällä toimiva, ph-neutraali puhdistusaine poistaa tehokkaasti likaa, pieniä kalkki- ja saippuajäämiä sekä ehkäisee kertymien syntymistä. Samalla se poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Erityisen hyvin tuotteet sopivat raskaasti kuormitettujen saniteettitilojen puhdistukseen, hajunpoistoon ja ylläpitoon.

Pisuaarin siivous- ja huolto-ohjeet löytyvät täältä.

MB ActiveTrap

MB ActiveTrap -hajulukkojärjestelmän toimintaperiaate perustuu fysiikkaan. Ilmatiivisjärjestelmä pitää tehokkaasti hajut siellä missä pitää: viemärissä.

MB ActiveCube

Hajulukon sisällä on saniteettikivi, eli MB ActiveCube, joka sisältää samaa bakteerikantaa kuin pesuaine MB ActiveCleaner. Hajulukko on vaihdettava noin 7500:n käyttökerran jälkeen.

MB ActiveCleaner

MB ActiveCleaner poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Vaikutus perustuu mikrobiologiaan ja tuote on ph-neutraali.

Vedettömän pisuaarin valmistus: