URIMATIN VEDETTÖMÄT PISUAARIT - URIMAT Schweiz AG on maailman johtava vedettömien pisuaarien valmistaja. Sveitsiläiset URIMAT-pisuaarit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, tuottavat huomattavia säästöjä ja parantavat wc-tilojen viihtyvyyttä.

NIKLES - LAADUKKAASTI VALMISTETUT JA KESTÄVÄT SUIHKUTUOTTEET Laadukkuus ja huippuunsa viety muotoilu yhdistettynä vettä säästävään teknologiaan.

NOVOSAN TIMKID -LASTENHOITOPÖYDÄT Novosan Timkid -lastenhoitopöydissä yhdistyvät toiminnallisuus, muotoilu, kestävyys ja ympäristöystävälliset materiaalit​.

VIEGA-SEINÄASENNUSJÄRJESTELMÄT Viega valmistaaa seinäasennus- ja vedenpoistotekniikan sektoreille teknisesti huippuluokkaisia tuotteita ja asettaa näihin jatkuvasti uusia muotoilun standardeja, joita on myös palkittu säännöllisesti.

UjO PISUAARIEN VÄLISEINÄT UjO-väliseinä on valmistettu korkeapainelaminaatista Suomessa. Materiaali kestää kulutusta ja kosteutta, ja sen puhdistaminen on helppoa.

NOVOSAN-KÄSIENKUIVAAJAT Kaksi oman segmenttinsä huipputuotetta kohteisiin, joissa ympäristöystävällisyys halutaan maksimoida.

VEDESTO Innovatiiviset hanojen suutinratkaisut säästävät vettä, parantavat hygieniaa ja tekevät hanan virtauksesta miellyttävämmän.

SATINO - PEHMOPAPERIT, SAIPPUAT SEKÄ ANNOSTELIJAT Ekologisuus, tyylikäs muotoilu sekä käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat yhdessä kokonaisuudessa.

SATINO BLACK -HYGIENIATUOTEPERHE AIVAN OMASSA LUOKASSAAN Tyylikäs, taloudellinen ja ympäristöystävällinen.

NOVOSAN WC-OPASTEET Vessakokemus alkaa jo käytäviltä. Wc-opasteiden tulee olla selkeät, hyvin sijoitetut ja mielenkiintoa herättävät.