URIMAT VEDETTÖMÄT PISUAARIT URIMAT Schweiz AG on maailman johtava vedettömien pisuaarien valmistaja. Sveitsiläiset URIMAT-pisuaarit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, tuottavat huomattavia säästöjä ja parantavat wc-tilojen viihtyvyyttä.

NIKLES SUIHKUT Nikles on sveitsiläinen perheyritys ja yksi maailman johtavista suihkutuotteiden valmistajista. Niklesin tuotteet ovat laadukkaita ja tuotteissa huippuunsa viety muotoilu on yhdistetty vettä säästävään teknologiaan. Airdrop© -patentoitu ilman ja veden sekoitustekniikka takaa upean suihkukokemuksen.

TIMKID HOITOPÖYDÄT TimKid on Euroopan johtava seinälle kiinnitettävien lastenhoitopöytien valmistaja. Tuote säästää tilaa, ja sen toimivuus parantaa asiakasviihtyvyyttä.

UjO PISUAARIEN VÄLISEINÄT Pisuaarin väliseinä on valmistettu korkeapainelaminaatista Suomessa. Materiaali kestää kulutusta ja kosteutta, ja sen puhdistaminen on helppoa.

NOVOSAN KÄSIENKUIVAAJAT Novosan tarjoaa kaksi oman segmenttinsä huipputuotetta kohteisiin, joissa ympäristöystävällisyys käsienkuivauksessa halutaan maksimoida. Molemmat käsienkuivaajat tekevät työnsä nopeasti ja sähköä säästäen.

Vedeston innovatiiviset hanojen suutinratkaisut säästävät vettä, parantavat hygieniaa ja tekevät hanan virtauksesta miellyttävämmän. Suutinmallistosta löytyy suutin jokaiseen hanamalliin, joten säästäminen voidaan aloittaa vaivattomasti – mukavuudesta tinkimättä.

SATINO - PEHMOPAPERIT, SAIPPUAT SEKÄ ANNOSTELIJAT Ekologisuus, tyylikäs muotoilu sekä käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat yhdessä kokonaisuudessa.

SATINO BLACK - PEHMOPAPERIT, SAIPPUAT SEKÄ ANNOSTELIJAT Tuoteperhe edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys.