Urimat vedettömät pisuaarit URIMAT MB Active Trap – hajulukko vedettömään pisuaariin

Yleistä

Urimat pisuaarien MB Active Trap -hajulukkojärjestelmä toimii fysiikan ja mikrobiologian avulla. Järjestelmä on hyvin ainutlaatuinen ja patentoitu.

Hajulukon vertikaalinen kalvotekniikka päästää nesteen läpi, jonka jälkeen se muodostaa ilmatiiviin sinetin, eivätkä viemärikaasut pääse kuormittamaan tilaa hajuhaitoilla. Sen toimivuuteen eivät pysty myöskään vaikuttamaan viemärien painemuutokset.

Hajulukkoon integroitu mikrobiologinen saniteettikivi (MB Active Cube) parantaa järjestelmän hygieniaa. Saniteettikivi sisältää bakteerikantoja, jotka hitaasti liuetessaan käyttävät orgaanista likaa ravinnokseen, hoitaen ja huoltaen samalla laitteita sekä putkistoa.

MB Active Trapin päällä on nesteen ohjaava kolmiväyläinen tekniikka, joka optimoi hajulukon elinkaarta. Saniteettikiven alla on punainen aluslevy, niin kutsuttu elämänkaari indigaattori. Kiven kuluttua pois, tämä punainen aluslevy viestii, että hajulukko on vaihdettava uuteen.

Patentoidun MB Active Trap –hajulukkojärjestelmän ansiosta laitteiden hoito ja huolto on helppoa sekä huoletonta. Pitkälle kehitetty sulkujärjestelmä on perusta toimivuudelle.

 

Tuotetiedot

Tuotenumero: 52102, 52106, 52109

Ladattavat tiedostot