Pisuaarit ja järkevät vessaratkaisut Tampereen Särkänniemeen

Suuria kävijämääriä houkuttelevat suositut kohteet ovat yleisten vessojen kannalta haasteellisessa tilanteessa. Me asiantuntijoina pystymme tarjoamaan parhaat vessaratkaisut, kuten teimme Särkänniemen huvipuistolle Tampereella. Tutustu Menestystarinaan alta.

Miten hallita suuret kävijämäärät vessoissa?

Tampereella sijaitseva Särkänniemi Näsinneuloineen ja muine mielenkiintoisine kohteineen on eittämättä yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista elämyspuistoista – vuosittaisia kävijöitä on keskimäärin jopa 700 000.

Särkänniemen suuri suosio on tuonut mukanaan myös ikäviä saniteettitiloihin liittyviä lieveilmiöitä. Elämyspuiston alueella sijaitsevat vessat joutuvat kovalle koetukselle valtavan kävijämäärän takia. Samalla kun lämmin auringonpaiste hellii vierailijoita, nousee väistämättä esiin perinteisiin vesivessoihin liittyviä ongelmia – epämiellyttäviä hajuhaittoja, lisääntynyttä vedenkulutusta ja yleistä WC-tilojen epäsiisteyttä. Tähän asiaan Särkänniemen kiinteistöpäällikkö Risto Rinne lähti hakemaan muutosta yhdessä Novosanin asiantuntijoiden ja laadukkaiden tuotteiden avulla.

Pelkkää positiivista palautetta vedettömistä pisuaareista

Yhteistyö Novosanin kanssa aloitettiin asentamalla kokeilumielessä Särkänniemen akvaarion aulan ja huvipuiston miesten vessoihin vedettömät pisuaarit. Kokeilusta saadut kokemukset osoittautuivat lopulta niin positiivisiksi, että pian kaikkiin Särkänniemen vessoihin päätettiin vaihtaa vedettömät Urimatit perinteisten vesipisuaarien tilalle. Se oli kannattava askel, sillä muutoksen johdosta huvipuistokävijöiden viihtyvyys parani huomattavasti ja vessojen ekologisuuskin koheni kertaheitolla. Kiinteistöpäällikkö on ratkaisuun hyvin tyytyväinen.

”Hajuhaitat poistuivat kokonaan, siivous helpottui ja hygieniataso muuttui paremmaksi. Myös asiakkaat ovat havainneet muutoksen, sillä heiltä saatu palaute on ollut pelkästään positiivista”, Rinne kertoo. Hän itse arvostaa erityisesti myös vedettömien vessojen tuomaa ympäristön ja veden säästämistä.

Särkänniemi on nyt entistä viihtyisämpi ja vihreämpi

Risto Rinteen mielestä Särkänniemessä tehty vessauudistus oli hyvä ja tärkeä. Samalla hän suosittelee Novosania ja yrityksen tuotteita myös muille. ”Yhteistyö sujui sovitusti aikataulun mukaan ilman ongelmia. Voin suositella”, Rinne kehuu.

Entä miten kävi suurten kävijämäärien aiheuttamien ongelmien? Novosanin vedettömien pisuaarien ansiosta Särkänniemen elämyspuistossa vierailevilla on nyt entistäkin viihtyisämmät oltavat. Vessojen ympärillä leijailevat ikävät hajut sekä tilojen epäsiisteys ovat mennyttä aikaa. Turha vedenkulutus on myös jäänyt historiaan. Samalla koko elämyspuisto on ottanut jälleen aimo harppauksen kohti vihreämpää huomista.

Jos kaipaat apua suurten kävijämäärien aiheuttamien ongelmien taltuttamiseen, kysy järkevät ja ennen kaikkea yrityksellesi räätälöidyt vessaratkaisut meiltä. Ota yhteyttä vaikka heti.