Pisuaarit ja yleisövessan kohennus Helsinkiin

Toimitimme yleisövessan päivitystä kulutukseen ja siisteyteen liittyen, keskeiselle paikalle Helsinkiin. Vedettömät pisuaarit olivat olennainen osa asiakkaan ekologisia ratkaisuja. Tutustu menestystarinaan tarkemmin alta.

Café Carusel sai käymälästään komean käyntikortin

Aurinkoisena päivänä Café Caruselin terassilla ja avarassa ravintolasalissa käy kuhina. Merisatamanranta on täynnä kävelijöitä ja nälkäiset ohikulkijat poikkeavat syömään tai kahville – ja pistäytymään asiakasvessoissa. Café Carusel tunnetaankin eteläisen Helsingin suurimpana käymälänä. WC-tilat ovat kovassa käytössä, kun kahvilassa asioi kymmeniä tuhansia ihmisiä vuoden aikana.
Koska on yleisesti tunnettu fakta, että WC-tilat toimivat ravintolan käyntikorttina, oltiin Café Caruselissa motivoituneita panostamaan saniteettitilojen uudistamiseen. Vessoihin kaivattiin pitkällä tähtäimellä toimivia ratkaisuja. WC-kalusteiden uusimiseen valikoitui kumppaniksi Novosan.

Kokonaisratkaisu käymälöistä koulutukseen

“Vessojemme freesaus oli jokavuotista, kunnes Novosanin jengi tuli kuvioihin. Pantiin samalla kertaa monta asiaa kuntoon”, kertoo omistaja Ari Sarmanto.
WC-tiloihin asennettiin vedettömät pisuaarit, käsienkuivaajat, Satino Black ekologiset annostelijat ja paperit, sekä äänentoistolaitteet taustamusiikkia varten. Tyylikkäiden pisuaarien videonäytöllä on mahdollista pyörittää vaikkapa poimintoja kahvilan tarjouksista tai kertoa paikalliset säätiedot rantaan sunnuntaikävelylle suuntaaville. Mitä ravintola nyt milloinkin haluaa tiedottaa asiakkailleen.

Ekologinen kokonaispaketti

Café Caruselin katolla paistattelevat valtavat aurinkopaneelit ja jätteitä kierrätetään tehokkaasti. Ekologinen lähestymiskulma huomioitiin myös vessauudistuksessa. Käymälöissä miesten WC-tilan puolella on päästy Novosan-yhteistyön myötä kokonaan eroon käsipapereista, joten kierrätettävää syntyy merkittävästi vähemmän ja tilan yleisilme pysyy siistinä. Naisille paperi haluttiin kuitenkin tarjota, mutta sen hoitaa Satino Black -tuoteperheen kierrätyspaperista valmistettu paperi. Myös WC-paperit valmistetaan kierrätetystä toimistopaperista ja ne annostellaan kierrätysmuovista valmistetuista annostelijoista! Suunnittelussa asiakkaan tarpeet ja alan asiantuntijan näkemys niputettiin saumattomasti samaan pakettiin.

Asiakkaat arvostavat siistejä käymälöitä

Uudistuksen myötä Café Caruselin WC-tilojen viihtyvyys kohentui merkittävästi ja hajuhaitat hävisivät kokonaan. “Asiakkailta on tullut runsaita kehuja. Uusittujen vessojen positiivinen vaikutus näkyy koko kahvilan arvostuksen parantumisena.”Kahvilalle ei todellakaan ole haitaksi, jos arkitodellisuus vessoissa vastaa sen asiakkaiden mielikuvaa korkeatasoisesta ruokapaikasta.

Miellyttävä markkinointityyli puri

Sarmannon mielestä Novosan on täyden kympin yhteistyökumppani. “Valitsin yrityksen hyvien referenssien ja miellyttävän markkinointityylin vuoksi”. Erityisen kiitoksen Novosan saa projektin kokonaistoteutuksesta ja siistijöiden koulutuksesta. Mutkattomasti sujunut WC-uudistus kirvoitti kiitokset ja yrittäjän vilpittömän suosituksen muille asiakaskäymälätiloja ylläpitäville. ”En missään nimessä palaisi entiseen”, pudistelee Sarmanto päätään.

Mikäli kohteesi tarvitsee taloudelliset pisuaarit tai muita järkeviä yleisövessaratkaisuja, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!