MB Active Ekologiset Puhdistusaineet

Tehokas ja riittoisa

MB-ActiveCleaner –puhdistusaine on joka paikan puhdistustuote ja se sopii kaikkiin siivousalan tarpeisiin ja kaikille pinnoille. Mikrobiologisella menetelmällä toimiva, ph-neutraali puhdistusaine poistaa tehokkaasti likaa, pieniä kalkki- ja saippuajäämiä sekä ehkäisee kertymien syntymistä. Samalla se poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Erityisen hyvin tuotteet sopivat raskaasti kuormitettujen saniteettitilojen puhdistukseen, hajunpoistoon ja ylläpitoon.

MB-ActiveCleaner on erittäin riittoisaa. Sen sekoitussuhde tehosiivouksessa, kuten pisuaarien ja WC:n puhdistuksessa on 1:20. Normaalissa siivouksessa, kuten lattioiden, kaakeleiden, käytävien jne. siivouksessa sekoitussuhde on peräti 1:50. Kustannus –ja puhdistustehokkuudessaan tuote on lyömätön!

Ekologinen ja turvallinen

MB Active puhdistustuotesarja, joka on ystävällinen sekä ympäristölle että käyttäjälleen. MB Active -tuotteet eivät ole haitallisia ihmisille, eläimille eivätkä kasveille. Ne eivät myöskään kuormita vesistöjä. Tehokkaita ne sen sijaan ovat!

Monikäyttöinen

MB Active Clener puhdistusaineet ovat biologisia ja ph-neutraaleja. Täten tuotteet ovat myös äärimmäisen monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää yleis- ja tehosiivoukseen muun muassa saniteettitiloissa, kylpyhuoneissa, käytäväalueilla ja rappukäytävissä, roska-astioissa ja -keräyspisteissä ja jopa kokolattiamattojen puhdistuksessa.

Säästö

Yksi ja sama tuoteperhe pintojen ja laitteiden yleis- /tehosiivoukseen sekä lattiakaivojen hoitoon saniteettitiloissa helpottaa ja nopeutta siivoustoimea! Oikein valitulla siivoustuotteella säästetään pitkäjänteisesti paljon rahaa ja asiakkaiden hermoja!

Ekologisuus

MB Active – tuoteperheen tuotteet ovat tehokkaita mikrobiologisen toimintaperiaatteensa vuoksi, ja samaisesta syystä myös äärimmäisen ympäristöystävällisiä! MB Active Cleaner -puhdistusaine on 98,2%-sesti luonnollista ja siinä on 67.000.000 bakteeria per millilitra!

Muut edut

Jokaiselle asiakastyytyväisyys on kaiken A ja O, koska loppupeleissä kaikki myyvät positiivisia elämyksiä! Valitsemalla saniteettitilojen siivoukseen MB Active Cleaner -puhdistusaineet, tarjoat asiakkaillesi aina puhtaan ja raikkaan kokemuksen!

Näytetään kaikki 2 tulosta