Käsienkuivaajien avulla kuivat kädet sekunneissa – ilman jätettä ja pyykkiä.

Taloudellinen ja tehokas

Käsienkuivaajat säästävät kustannuksia, joita käsien kuivaamisesta syntyy. Ne kuluttavat sähköä jopa 80 % vähemmän, kuin vanhat lämmintä ilmaa puhaltavat ratkaisut. Kuivaaja ei tarvitse jatkuvaa täyttöä tai rullien vaihtamista, jolloin siistijöille jää enemmän aikaa keskittyä muihin tärkeisiin siivouskohteisiin.

Ympäristöystävällinen

Kuivaajan käytöstä ei synny jätettä eikä pyykkiä, joten sen negatiiviset ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Nopea ja helppokäyttöinen

Käsienkuivaajien tehokas moottori puhaltaa kädet kuivaksi nopeasti. Automaattisesti käynnistyvä kuivaaja on asiakkaalle vaivaton, hygieeninen ja miellyttävä käyttää.

Pelkkä kuivaaja riittää

Laite on niin tehokas ja nopea, ettei rinnalla välttämättä tarvita muita kuivausratkaisuja. Kohteissa, joissa käsienkuivaus aiheuttaa saniteettitiloissa pullonkauloja, ratkaisee käsikuivaajat tehokkaasti nämä ongelmat.

Helppo asentaa tilaan kuin tilaan

Käsienkuivaajat on helppo asentaa useimpiin saniteettitiloihin. Kuivaajat voidaan asentaa mallista riippuen seinän ala- tai yläosaan ja mallistosta löytyy myös ahtaampaan tilaan soveltuva malli.

Tyylikäs muotoilu

Tämä kaiken lisäksi kuivaajat ovat tyylikkäitä, joten ne sopivat edustavampaankin saniteettitilaan ja keventävät tilan ulkonäköä huomattavasti.

Näytetään kaikki 2 tulosta