Biodrier Käsikuivaimet

Puhaltamalla kuivaa sekunneissa – ilman jätettä ja pyykkiä.

Taloudellinen ja tehokas

Biodrier-kuivaajat säästävät kustannuksia, joita käsien kuivaamisesta syntyy. Ne kuluttavat sähköä jopa 80 % vähemmän, kuin syöpöimmät kilpailijat. Kuivaaja ei myöskään kuormita henkilöstöäsi tai siistijöitänne, sillä se ei tarvitse jatkuvaa täyttöä tai rullien vaihtamista.

Helppo hoitaa

Biodrier-kuivaaja on vaivaton ylläpitää. Siihen ei tarvitse täyttää papereita eikä vaihtaa pyyherullia. Kunhan sähkö virtaa, kuivaaja jaksaa puhaltaa asiakkaiden käsiä kuivaksi yötä päivää.

Ympäristöystävällinen

Kuivaajan käytöstä ei synny jätettä eikä pyykkiä. Biodrier-kuivaajan ympäristövaikutukset ovat noin neljä kertaa pienemmät kuin pyyherullien kuljetelun ja pyykkäämisen.

Nopea ja helppokäyttöinen

Biodrier-kuivaajan tehokas moottori puhaltaa kädet kuivaksi – emmekä tarkoita nihkeää vaan oikeasti kuivaa – alle kymmenessä sekunnissa. Automaattisesti käynnistyvä kuivaaja on asiakkaalle vaivaton, hygieeninen ja miellyttävä käyttää.

Pelkkä kuivaaja riittää

Biodrier on niin tehokas ja nopea, ettei rinnalla tarvitse pyöritellä vaikeakäyttöisiä käsipyyherullia. Kohteissa, joissa käsienkuivaus aiheuttaa saniteettitiloissa pullonkauloja, ratkaisee tarjoamamme käsikuivaimet tehokkaasti nämä ongelmat. Näin voidaan saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä asiakasmääristä riippuen!

Helppo asentaa tilaan kuin tilaan

Biodrier-kuivaajat on helppo asentaa useimpiin saniteettitiloihin. Kuivaajat voidaan asentaa mallista riippuen seinän ala- tai yläosaan ja mallistosta löytyy myös ahtaampaan tilaan mahtuva malli.

Tyylikäs muotoilu

Kaiken lisäksi Biodrier-kuivaajat ovat vielä tyylikkäitä, joten ne sopivat edustavampaankin saniteettitilaan. Unohda seinään kiinnitettävät oudot lootat ja pyydä meidät esittelemään Biodrier-kuivaajia tarkemmin.

 

Säästö

Biodrier -käsikuivaimet kuluttavat sähköä jopa 80 % vähemmän, kuin syöpöimmät kilpailijat. Oikeilla ratkaisuilla voidaan säästää huomattavasti rahaa!

Ekologisuus

Kuivaamisesta ei synny jätettä tai pyykkiä ja energiaakin ne käyttävät vain murto-osan perinteisiin käsikuivaimiin verrattuna. Pieni kulutus, pienet päästöt!

Muut edut

Biodrier -käsikuivaimissa on panostettu muotoiluun ja ne sopivat edustavampaankin saniteettitilaan ja antavat viimeistellyn kuvan saniteettitiloistasi!

Näytetään kaikki 3 tulosta