Ylläpito

Ylläpidossa elinkaariajattelu kaiken taustalla

Palveluprosessimme ei pääty siihen kun toteutus on valmis ja loppusiivous on tehty. Tarjoamme näkemystämme ja osaamistamme saniteettitilojesi koko elinkaaren ajalle. Toimimme yhteistyössä eri alojen osaajien kanssa varmistaaksemme, että yhdessä luotu kokonaisuus säilyy halutun mukaisena läpi vuosien.

1

Ylläpidosta remotointiin – ja paljon muuta
Valmis saniteettitilasi ansaitsee arvoisensa huollon ja ylläpidon koko elinkaarensa ajan. Tarjoamme sinun ja tilasi mukaan joustavasti räätälöityjä huolto- ja siivouspalveluja sekä tarpeiden perusteella myös remontointipalveluja.

Saniteettitilasi koko pitkälle elinkaarelle tehdään kattava ylläpitosuunnitelma, jonka perusteella toteutetaan erilaiset huolto- ja ylläpitotoimenpiteet sekä niiden pohjalta tehtävät raportit.

2

Suunnitelmallisuus tuo pitkää ikää
Elinkaariajatteluumme pohjautuvat suunnitelmat tehdään projektista riippuen joko sinulle, siivousliikkeelle tai huoltoyhtiölle – tai kaikille. Joka tapauksessa suunnitelmallisuudesta hyötyy jokainen, sillä saniteettitilojen käyttökokemus säilyy huipussaan aina sitä pidempään, mitä systemaattisemmin ja suunnitelmallisemmin niitä hoidetaan.

Kokonaisvaltainen elinkaariajattelu on myös pitkällä aikavälillä edullisempaa kuin pelkkä yksittäisiin ongelmatilanteisiin reagoiminen. Se myös palvelee sinua ja kaikkia muitakin osapuolia parhaiten, varmistaen saniteettitilojesi pitkäikäisyyden.

the restroom experience