Saniteettitilat ja yleisövessat | Auditointi ja suunnittelu | Novosan Oy
Asiakas/ st1 Myllykukko
Tuotteet / Antti Paukkala

Pisuaarit tarpeeseen – Liikenneasema Myllykukko Nurmijärvi palvelee hätäisiä

Myllykukko on iso ympäri vuorokauden auki oleva liikenneasema Nurmijärvellä. Sieltä löytyvät St1-huoltoaseman lisäksi muun muassa neljä ravintolaa, kahvila ja erikoismyymälöitä. Liikenneaseman pihaan kurvaavat niin rekkamiehet, kiireiset työmatkalaiset kuin farmareihin pakkautuneet perheetkin lomareissullaan. Kaikkia yhdistää sama hätä – eli asiakasvessojen on syytä toimia 24/7.

Toimivuuden takeena Urimat-pisuaarit

Myllykukkon liikenneasemalle vaihdettiin vanhojen pisuaarien tilalle kymmenen uutta vedetöntä Urimat-pisuaaria kahteen eri vessaan vuonna 2011. Omistaja Matti Vareilus oli mies uudistuksen takana: ”WC-tiloissa oli usein ongelmia pisuaarien automaattisten vesihanojen kanssa, lisäksi pisuaarit tukkeentuivat jopa niin, että vesilukkoja jouduttiin uusimaan aika ajoin.”

Näistä syistä Myllykukko halusi saniteettitiloihinsa parhaat mahdolliset vedettömät pisuaarit: ”Niitä sattui Suomessa toimittamaan Novosan.” Varelius on ollut tyytyväinen koko yhteistyöhön: ”Yhteistyö projektin aikana ja sen jälkeen on ollut erittäin hyvää. Novosanin tavoite on selvästi ollut huolehtia siitä, että heidän tuotteensa myy itseään, myös yksittäisen kaupan jälkeen.”

Säästöjä kertyy saman tien ja nenäkin kiittää

Varelius kiittelee investoinnin tuloksia. ”Hajuhaitat ovat selvästi vähentyneet. Puhtaanapito on helpompaa ja kyllä sillä pienellä mainospinnallakin on merkityksensä.” Hän on myös erityisen tyytyväinen laitteiden tuomista säästöistä, jotka tekevät investoinnin kuolettamisajasta hämmästyttävän lyhyen.

Varelius kokee liikenneaseman saavan ekologisten laitteiden ansiosta paremman imagon ympäristöstä huolehtivana yrityksenä: ”Olemme myös mielellämme mukana vähentämässä puhtaan juomaveden käyttöä tarpeettomaan huuhteluun. Jos samalla säästämme muutaman euron, niin homma tuntuu aika järkevältä.”

Tartu toimeen ja nauti tuloksista

Myllykukon liikenneasemalla haluttiin toimivammat asiakaskäymälät. He ottivat selvää vedettömistä pisuaareista ja päätyivät mielestään parhaaseen palveluntarjoajaan. Käytännön kokemukset ja yhteistyö Novosanin kanssa osoittautuivat järkiratkaisuksi, joten Vareliuksen sanoma muille asiaa pohtiville on selvä: ”Suosittelen ehdottomasti vedettömiä pisuaareja, ja Novosania yhteistyökumppaniksi.”

Kysy tarjousta vedettömiin pisuaareihin tai yleisövessojen kokonaisvaltaisiin remontteihin liittyen. Ota yhteyttä vaikka heti!