Toteutus

Toteutus tekee visioista totta

Toteutusta edeltää aina huolellinen suunnittelu kattavine dokumentteineen.
Valmiiden, kattavien suunnitelmien pohjalta onkin sitten helppo siirtyä toteuttamaan yhteistä visiotamme. Toteutusvaiheeseen otetaan mukaan juuri ne tekijät, jotka osaavat viedä suunnitelmat käytäntöön parhaalla mahdollisella tavalla. Ohjaamme projektia joka vaiheessa tarkalla kädellä, varmistaen, että alkuperäinen näkemys toteutuu.

1

Suunnitelmat todeksi
Tässä vaiheessa prosessia ja projektia varmistamme käytännön työllä ja tarkalle projektiohjauksella sen, että suunnitelmat valmistuvat kuten ne on aiemmissa vaiheissa suunniteltu ja visioitu – niin, että saat asiakkaanamme tarkkojen toiveidesi näköisen ja kokoisen lopputuloksen.

2

Tavoitteidesi mukainen saniteettitila – ilman yllätyksiä
Oli kyseessä sitten sinä asiakkaanamme, urakoitsija, huoltoliike, siivousliike tai  loppukäyttäjä, lopullinen toteutus vaikuttaa jokaiseen tahoon, joka on saniteettitilan kanssa tekemisissä. Novosanin toteutusvaiheessa ei tarvitse pelätä, että konseptit menisivät uusiksi tai prosessissa ja toteutustavoissa tapahtui yllättäviä muutoksia. Lopputulos on aina juuri sinun tavoitteidesi mukainen.

Ja kun saniteettitilasi on valmis, emme tietenkään pudota hanskoja, vaan jatkamme toimintaa aktiivisten ylläpitopalveluiden muodossa.

the restroom experience