Satino Black - Palkittua huippudesignia kierrätetyistä materiaaleista

Valitse tuoteryhmä

Tietoa tuotteista

 • Ympäristöystävällisyys ja kierrätysmateriaalit

  Kaikki tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut Satino Black on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!
  Satinon paperit ja käsipyyhkeet valmistetaan kierrätysmateriaaleista, eikä niiden vuoksi kaadeta yhtään metsää. Siitä huolimatta ne ovat kestäviä, vitivalkoisia ja hygieenisiä.
  Tunnustuksena tuoteperheen edistyksellisyydestä WC-papereille, paperipyyhkeille, alkoholigeelille, saippualle sekä annostelijoille on myönnetty arvostettu Cradle to Cradle sertifikaatti. Ensimmäisenä maailmassa. Tämän lisäksi Satino Black -paperi on voittanut WWF:n kansainvälisen Paper Awardin!
 • Rahansäästöä oikeilla valinnoilla

  Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa pehmopaperit, paperi- ja saippuannostelijat sekä ilmanraikastimet.
  Annostelijoihin mahtuu paljon paperia, joten siivoustoimen ei tarvitse olla näitä jatkuvasti täyttämässä.
  Paperi on riittoisaa, WC-paperirullissa on huomattavasti enemmän paperia, joka on rullattu tiiviseen “ilmattomaan” muotoon.
  Saippua ja desinfiointi-annostelijoissa on huomioitu annosten riittävyys, joka tuo huomattavia säästöjä tilaajalle ja siivoustoimelle.
 • Tyylikäs muotoilu ja harkitut yksityiskohdat

  Tuoteperhe yhdistää ekologisuuden, tyylikkään muotoilun sekä käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat. Hyvä esimerkki tästä on annostelijoiden sulavaan muotoiluun yhdistetty tarkistusikkuna, josta näkee yhdellä silmäyksellä mahdolliset tayttötarpeet. Näin varmistut, että asiakkaillasi on aina oikea määrä WC- ja käsipaperia, saippuaa ja WC-istuimen desinfionitiainetta, tai että saniteettitilan ilmanraikastimen taso on riittävä. Näissä monissa pienissä asioissa piilee avain toimivuuteen, huolettomuuteen sekä rahallisiin säästöihin!
 • Tarjoa asiakkaillesi aina puhtaat ja raikkaat saniteettitilat

  Satino Blackin avulla tarjoat asiakkaillesi aina puhtaat ja raikkaat saniteettitilat, joita on helppo ja miellyttävä käyttää. Näin asiakastyytyväisyys paranee!
  Satino Black -säiliöt ja -annostelijat saa asennettua seinälle; lattiat on helppo pitää puhtaina mopin liukuessa esteettä, ja pinnat pääsevät kuivumaan siivousten välillä.
  Roska- ja hygieniatuotesäiliöt on suunniteltu hajuttomiksi ja helposti tyhjennettäviksi. Säiliöiden avulla roskat myös pysyvät poissa silmistä.
 • Kansainvälistä huippudesignia

  Lukuisia palkintoja voittanut Satino Black on kestävän suunnittelun edelläkävijä.
  Tuotteissa yhdistyvät funktionaalisuus, design ja ympäristöystävällisyys. Kaikki tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa.
  Jopa tuoteperheen pakkaukset on designpalkittu. Tyylikäs design on tuonut tuoteperheelle palkintona kansainvälisesti arvostetut Pentaward- sekä Red Dot Award- suunnittelupalkinnot.
  Satino Black -ratkaisut kiillottavat yrityksesi brändimielikuvaa!
 • Elämyksellisyyttä saniteettitiloihin

  Satino Black tekee saniteettitilasta elämyksellisen. Tuotteisiin kuuluvat aistikkaat annostelijat, maailman edistyksellisin paperi ja ainutlaatuiset lisävarusteet.
  Ympäristöystävällinen paperi ja muut Satino Black –tuotteet takaavat korkealaatuisen asiakaskokemuksen!
 • Ympäristömerkit puhuvat puolestaan

  Cradle to Cradle –Sertifiointi - ”Kehdosta kehtoon”
  Perustuu suljettuun biologiseen tai tekniseen kiertoon tarkoitetuille tuotteille. Tuotteet valmistetaan materiaaleista, jotka voidaan turvallisesti ja täydellisesti palauttaa biosfääriin tai kierrättää ja uusiokäyttää laadukkaalla tavalla.

  FSC-recycled quality – Raaka-aineiden uudelleenkäyttö
  Erilaisten käytettyjen raaka-aineiden, kuten kierrätyspaperin ja -muovin käyttäminen uusien tuotteiden valmistuksessa. Tämä on konkreettinen esimerkki kiertotaloudesta (Circular Economy), jossa ei ole jätettä, vaan sama raaka-aine kiertää tuotantoprosessista toiseen.

  European Ecolabel – Kestävä tuotantoprosessi
  EU:n laatumerkki takaa, että tuotteiden valmistusprosessi noudattaa Euroopan Parlamentin asettamia ympäristönormeja ja säädöksiä.

  Carbon neutral – Vihreä energia Tuotantoprosessit, joissa käytetään vihreää sähköä ja kaasua, eivät tuota hiilidioksidipäästöjä, ja prosessi on näin ollen 100% hiilineutraali.

  Nämä tunnustetut ympäristömerkit takaavat tuotteiden mahdollisimman pienen rasituksen ympäristöllemme ja tukevat näin kestävää kehitystä!

Säästöt

Oikea ratkaisu, oikeassa paikassa säästää aikaa ja rahaa! Tämä pätee eritoten saniteettitiloihin! Anna asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan oikea kokonaisuus ja näin luomaan toimivat saniteettitilat!

Ekologisuus

Satino Black on mailman ympäristö- ystävällisin tuoteperhe saniteettialalla! Kaikki annostelijat ovat täysin kierrätettyjä ja paperin valmistuksessa ei kaadeta yhtään puuta!

Muut edut

Ihmiset asioivat tutkitusti kohteissa, joissa on viihtyisät saniteettitilat! Satino Black -tuoteperhe tarjoaa helppokäyttöiset ja tyylikkäät ratkaisut, jotka kiillottavat yrityksesi brändimielikuvaa!