NEOPERL-suuttimen avulla vedenkulutus vähenee, jopa 80%. Sopii myös kotitalouksille.

NEOPERL

Suuttimet hanaan tai suihkuun | Neoperlin vedensäästösuuttimet Novosanilta

Puhtaan veden kysyntä maailmanlaajuisesti kasvaa seuraavan 20 vuoden aikana 50 prosenttia. Tämä on yksi niistä tärkeistä syistä miksi jokainen vesipisara tulee poimia talteen.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät NEOPERL-suuttimia päivittäin, tietoisesti tai tietämättään. Niin helppoa ja huomaamatonta on säästäminen!

Hanoihin ja suihkuihin asennettavilla uudenaikaisilla NEOPERL Econom  sarjan suuttimilla saavutetaan suuria säästäjä, käyttömukavuudesta tinkimättä.

NEOPERL CASCADE
SILIKONISUUTTIMET

Vedensäästösuuttimet hanaan | Silikonisuutin

Neoperl Cascade suutin on silikonipintansa ansiosta helppo pitää puhtaana. Sen pinta hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia (SLC) ja rakenne on kestävä. Cascade-mallistosta löytyy myös Auto Clean (AC) toiminnolla varustetut suuttimet. Suosittelemme mallistoa julkisiin WC-tiloihin, joissa hygieniavaatimukset ovat korkeat.

Virtausvaihtoehdot: 3,8 – 9 l/min.

NEOPERL CARE
HYGIENIASUUTTIMET

Neoperl suuttimet | Novosan toimittaa vedensäästösuuttimet

Neoperl PCA CARE suutin soveltuu korkean hygieniatason kohteisiin, kuten sairaalat ja hoivasektori. Hanan virtaus pysyy vakiona vaikka vesiverkoston paine vaihtelisi (PCA). Suuttimen laminaarivirtaus ja sen tasainen pinta vähentää epäpuhtauksia, sekä roiskeita.

Virtausvaihtoehdot: 6 ja 8 l/min

NEOPERL PERLATOR
HUNAJAKENNOSUUTTIMET

Vedensäästösuuttimet | Hunajakennosuutin

Neoperl Honeycomb suuttimen hunajakennomainen rakenne on kestävä.  Hanan virtaus pysyy vakiona vaikka vesiverkoston paine vaihtelisi (PCA).

Virtausvaihtoehdot: 3,8 – 8 l/min.

NEOPERL
SPRAYSUUTTIMET

Vedensäästösuuttimet | Spray-suutin

Neoperl Spray suutin sopii myös matalapaineisiin vesijohtoverkostoihin. Hanan virtaus pysyy vakiona vaikka vesiverkoston paine vaihtelisi (PCA). Loistava valinta esimerkiksi WC-kontteihin ja muihin matalapaineisiin kohteisiin, joissa vettä tulee säästää käyttömukavuudesta tinkimättä.

Virtausvaihtoehdot: 1,9 – 5 l/min.

NEOPERL
SUIHKUSUUTTIMET

Vedensäästösuutin | Neoperl | Novosan Oy

Neoperl suihkusuutin asennetaan sekoittajan ja suihkuletkun väliin. Suutin tasaa painetta ja rikastaa vettä hapella. Vedensäästön lisäksi se jopa parantaa käyttömukavuutta.

Virtausvaihtoehdot: 6 – 12 l/min.

KYSY LISÄÄ VEDENSÄÄSTÖSUUTTIMISTA

Viesti

Tietoa suuttimista

 • SÄÄSTÖT

  Merkittävä säästö saavutetaan lämpimän veden kulutuksessa, sillä jopa neljännes (25%) kiinteistön energiankulutuksesta menee veden lämmittämiseen.
 • KULUTUS LASKEE

  NEOPERL-suutin asennetaan kätevästi suoraan suihkuun tai hanaan. Suutin säästää vettä jopa 15-80% ja laskee samalla vedenlämmityksestä aiheutuvia kuluja huomattavasti.
 • LÄMMITYS HALPENEE

  Lämmityskustannukset pienenevät, sillä lämpimän veden osuus käyttövedestä on 60%. (lämmitetyn veden kuutiohinta n. 8€/m3).
 • ENERGIANTARVE VÄHENEE

  Lämpimän veden käytön pieneneminen laskee kiinteistön energiatarpeen kokonaiskustannuksia huomattavasti.

SÄÄSTÖT

Neoperl suuttimien avulla saadaan aikaan huomattavia rahallisia säästöjä. On vanhanaikaista valuttaa rahaa viemäristä alas!

YLEISIMMÄT HYÖDYT

Neoperl suuttimien avulla käsienpesusta ja suihkussa käynnistä tulee miellyttävämpää. Ilmalla rikastettu vesi on pehmeämpää ja turhilta roiskeilta vältytään. Hygieniataso paranee siivottavuuden helpoittumisessa.

EKOLOGISUUS

Neoperl Econom sarjan uudenaikaisten säästösuuttimien avulla tehdään huomaamattomasti suuria ekotekoja. Lopeta turha vedellä läträäminen ja tuunaa raanat ja suihkut säästävämpään muottiin!