Yleisövessan auditointi ja suunnittelu | Novosan on saniteettitilan asiantuntija

Suunnittelu ja toteutus

Toimivat vessat eivät synny itsestään – ne pitää suunnitella. Suunnittelupalvelumme yhdistää saniteettitilojen neljä isoa haastetta: käyttäjäystävällisyyden, ekologisuuden, hygienian ja kustannustehokkuuden. Kun suunnitelmat ovat valmiit, toteutamme ne kanssasi.

Ota yhteyttä!
Asiakasvessan auditointi ja suunnittelu | Novosan tuo asiantuntijuutta yleisökäymälään

Koulutus ja konsultointi

Koulutamme siistijänne huolehtimaan Novosanilta tilatuista laitteista. Tarjoamme konsulttipalveluita myös saniteettitilojen kehittämiseen, ekologiseen siivoukseen tai puhdistusainevalintoihin. Mitä tahansa haluatkin kysyä vessoista, autamme löytämään vastauksen.

Ota yhteyttä!
Yleiset WC-tilat ja puhdistus | Novosan tarjoaa yleisövessan siivoustuotteet ja älykkäät ratkaisut

Huoltosopimukset

Jätä rutiinit kontollemme. Tarjoamme joustavia huoltosopimuksia, jotka takaavat wc-tilojesi ammattitaitoisen ylläpidon ympäri vuoden.

Ota yhteyttä!
Urinaali mainosnäytöllä | Vedetön pisuaari Novosanilta

Mainos- ja mediaratkaisut

Mainonta vessoissa on tulevaisuutta. Tarjoamme saniteettitiloihin mainosratkaisuja aina printeistä multimediaan ja pisuaarien mainosnäyttöihin. Saat meiltä apua mainosmateriaalien toteutukseen, ja voimme hoitaa mainosmyynnin puolestasi.

Ota yhteyttä!
LVI-palvelut yleisövessaan | Novosan toimittaa älykkäät ratkaisut saniteettitilaan

LVI-palvelut

Huolehdimme saniteettitilojesi LVI:stä. Asennuspalvelumme käsittää kalusteasennukset, vesi- ja viemärisaneeraukset sekä ilmastoinnin säädön. Huolehdimme viemäreistäsi tekemällä kuvaukset ja tutkimukset, avaamalla tukkoiset röörit ja huuhtelemalla sakkaantuneet putkistot.

Ota yhteyttä!