Satino – pehmopaperit, saippuat sekä annostelijat

Ekologisuus, tyylikäs muotoilu sekä käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat yhdessä kokonaisuudessa.

Toimiva kokonaisuus

Satino tarjoaa toimivan kokonaisuuden kaiken kokoisiin saniteettitiloihin, kaikissa käyttökohteissa. Tuoteperheen valikoimasta löytyy tyylikkäästi muotoiltu, kestävää kehitystä tukeva ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen.

Tarjoa asiakkaillesi aina puhtaat ja raikkaat sanitettitilat

Satinon avulla tarjoat asiakkaillesi aina puhtaat ja raikkaat saniteettitilat, joita on helppo ja miellyttävä käyttää. Näin asiakastyytyväisyys paranee!

Valikoimamme ympäristöystävällisistä pehmopaperituotteista, tyylikkäistä annostelijoista sekä käytännöllisistä lisävarusteista kasaat nopeasti juuri kohteesi saniteettitiloihin sopivan kokonaisuuden.

Tyylikäs muotoilu ja harkitut yksityiskohdat

Satino -tuoteperhe yhdistää ekologisuuden, tyylikkään muotoilun sekä käyttöä helpottavat pienet yksityiskohdat. Hyvä esimerkki tästä on annostelijoiden sulavaan muotoiluun yhdistetty tarkistusikkuna, josta näkee yhdellä silmäyksellä mahdolliset tayttötarpeet. Näin varmistut, että asiakkaillasi on aina oikea määrä WC- ja käsipaperia, saippuaa ja WC-istuimen desinfionitiainettaa, tai että saniteettitilan ilmanraikastimen taso on riittävä. Näissä monissa pienissä asioissa piilee avain toimivuuteen, huolettomuuteen sekä rahallisiin säästöihin!

Ympäristömerkit

Satino -pehmopapereille on myönnetty seuraavat korkealle arvostetut ympäristömerkit: European Ecolabel sekä FSC-recycled quality.

European Ecolabel – Kestävä tuotantoprosessi
EU:n laatumerkki takaa, että tuotteiden valmistusprosessi noudattaa Euroopan Parlamentin asettamia ympäristönormeja ja säädöksiä.

FSC-recycled quality – Raaka-aineiden uudelleenkäyttö
Erilaisten käytettyjen raaka-aineiden, kuten kierrätyspaperin ja -muovin käyttäminen uusien tuotteiden valmistuksessa. Tämä on konkreettinen esimerkki kiertävästätaloudesta (Circular Economy), jossa ei ole jätettä, vaan sama raaka-aine kiertää tuotantoprosessista toiseen.

Nämä tunnustetut ympäristömerkit takaavat tuotteiden mahdollisimman pienen rasituksen ympäristöllemme ja tukevat näin kestävää kehitystä!

Säästö

Oikea ratkaisu, oikeassa paikassa säästää aikaa ja rahaa! Tämä pätee eritoten saniteettitiloihin! Anna asiantuntijamme auttaa sinua valitsemaan oikea kokonaisuus ja näin luomaan toimivat saniteettitilat!

Ekologisuus

Satino tuoteperheelle on myönnetty European Ecolabel- sekä FSC-recycled quality-ympäristömerkit! Oikeilla ratkaisuilla tuet kestävää kehitystä ja vähennät toimintasi ympäristökuormituksia!

Muut edut

Ihmiset asioivat tutkitusti kohteissa, joissa on viihtyisät saniteettitilat! Satino -tuoteperhe tarjoaa kokonaisratkaisun, jolla edesautat tilojen siisteyttä ja raikkautta ja parannat näin asiakastyytyväisyyttä!

Näytetään 1–18 / 35 tuloksesta