Kartoitus

Kartoitus käynnistää kaiken

Kokonaisvaltainen palveluprosessimme alkaa aina kartoituksesta. Rakennetaanko uutta, restauroidaanko vanhaa vai luodaanko jotain täysin ennennäkemätöntä? Teemme kattavan kartoituksen tilojesi ja toiveidesi pohjalta. Näin sinulla on alusta alkaen selvät sävelet ja askelmerkit koko projektin osalta.

1

Selvitämme tarpeesi ja tavoitteesi kattavasti
Kartoitus on Novosanin prosessin ensimmäinen ja varmasti myös tärkein vaihe. Tässä koko yhteistyön käynnistävässä vaiheessa otamme asioista selvää, kysymme sinulta olennaisia kysymyksiä ja käynnistämme aktiivisen dialogin kanssasi. Näin saamme aikaan kattavan ymmärryksen nykytilastasi ja tavoitteistasi, jotta voimme tarjota sinulle juuri oikeita palveluja oikeisiin tarpeisiin.

2

Design brief tärkeimpänä työkaluna
Kartoitusvaiheen tuloksena luomme ns. design briefin, joka on kartoitustyön pohjalta luotu kattava selvitys tarpeista – sekä niiden pohjalta tehty toimintavalmis briiffi sinulle, suunnittelijoille ja/tai arkkitehdille. Sen avulla ymmärrät helposti, mitä prosessin aikana tullaan tekemään ja millaiseen projektiin ja lopputulokseen olet sitoutumassa. Voidaankin sanoa, että design brief on kenties koko prosessin tärkein yksittäinen tuotos, josta on hyötyä jokaiselle – sinusta itsestäsi arkkitehdin kautta loppukäyttäjään.
Huolellisen kartoituksen jälkeen siirrymmekin sitten varsinaiseen suunnitteluun.

the restroom experience