Hanno Airas
Toimitusjohtaja
Hanno Airas | Yleisten WC-tilojen suunnittelu ja auditoinnit

Hanno on Diplom-Kaufman, kansainvälisyyden mestari ja Novosanin perustaja. Hän on kilpailuhenkinen mutta lojaali, yrityksen valvova isoveli.
Vapaalle vaihdettuaan Hanno nauttii lukemisesta, ulkoilusta ja perhe-elämästä.

+358 9 417 1177
+358 50 571 7672
hanno.airas@novosan.fi

Tommi Virkki
Markkinointi- ja kehitysjohtaja
Tommi Virkki | Yleisövessan suunnittelu ja auditointi | Asiantuntija-apua asiakasvessaan

Toimelias Tommi elää unelmaansa cleantech-alan yrittäjänä. Hän on työstään innostunut, ja uudet liiketoimintamahdollisuudet houkuttavat jatkuvasti.

Visioinnille vastinetta tuovat lapsiperheen riemut ja ahkera urheiluharrastus.

+358 400 944 042
tommi.virkki@novosan.fi

Mirkka Huhtamäki
Assistentti
Mirkka Huhtamäki

Mirkka vastaa Novosanilla mm. asiakaspalvelun suunnittelusta ja markkinoinnin tukitoimista. Vapaa-aikaa täyttävät aktiivinen toiminta kuvataiteen ja musiikin parissa. Novosanilla työskentelystä Mirkka pitää erityisesti rennosta työilmapiiristä ja ympäristötietoisuudesta, jotka näkyvät yrityksen toiminnassa kautta linjan.

+358 9 478 922 31
mirkka.huhtamaki@novosan.fi

Sharodi Sayeed
Asiakaspalvelu

Sharodilla on jo monen vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä nuoresta iästään huolimatta. Sharodille tärkeitä arvoja asiakaspalvelutyössä ovat ihmislähtöinen toimintafilosofia, ratkaisukeskeisyys sekä asiantuntevuus. Vapaa-aika kuluu vauhdikkaasti kilpacheerleadingin valmentamisen parissa.

+358 9 478 922 31
sharodi.sayeed@novosan.fi

Jenni Kemppainen
Asiakaspalvelu

(Äitiyslomalla)

Jenni on tinkimätön asiakaspalvelun ammattilainen ja liiketalouden tradenomi. Toiselta koulutukseltaan Jenni on pukuompelija ja hän on myös ekomuodin vankkumaton vaalija. Vapaa-aika kuluu matkustellen ja kuntoillen.

+358 9 478 922 31
jenni.kemppainen@novosan.fi

Juho Joensuu
Kokemusmuotoilija
Juho Joensuu

Juholle asiakas on ennen muuta ihminen. Hän haluaa varmistaa että asiakkaan kokemus Novosanista on paras mahdollinen ja että asiakas kokee saavansa todellista arvoa työskennellessään Novosanin kanssa. Juho vastaa Novosanin markkinoinnista, brändistä ja palveluiden kehittämisestä.
Vapaa-ajallaan Juho rentoutuu perheensä kanssa.

+358 40 675 7799
juho.joensuu@novosan.fi

Veli-Matti Paukkeri
Aluemyynti | Pohjois-Suomi
Veli-Matti Paukkeri

Veli-Matti on liiketalouden tradenomi ja suhdemarkkinoinnin virtuoosi. Hänen tärkeimmät arvot ovat luotettavuus ja sovituista asioista kiinnipitäminen. Monipuolinen urheiluharrastus ja ystävät pitävät kiireisenä työajan ulkopuolella.

+358 40 658 3033
veli-matti.paukkeri@novosan.fi

Ville Kärkkäinen
Aluemyynti | Etelä-Suomi

Määrätietoinen ja kunnianhimoinen Ville on koulutukseltaan merkonomi. Villen vapaa-aika kuluu monipuolisten urheiluharrastusten parissa.

+358 40 128 6622
ville.karkkainen@novosan.fi

Aleksi Viinamäki
LVI-asentaja
Aleksi Viinamäki | LVI-palvelut asiakas- ja yleisövessaan

Aleksi on tarkka ja tunnollinen LVI-virtuoosi. Hän pyrkii työssään parhaaseen lopputulokseen, mutta jaksaa aina olla letkeissä tunnelmissa. Uurastuksen vastapainona Aleksi käy kuntosalilla ja valmentaa itseään tietokoneiden asiantuntijaksi.

+358 40 822 3662
aleksi.viinamaki@novosan.fi

Jarkko Saarela
Novosan Service

Jarkko on autoalan moniosaaja ja omaa usean vuoden kokemuksen esimiestyöstä. Projektina hänellä on Novosan Servicen tuotteistaminen ja tämän vakiinnuttaminen tukitoimintona yrityksessä.
Vapaa-ajalla Jarkon pitää kiireisenä perhe, urheiluharrastukset sekä teksti-tv:n seuraaminen.

+358 40 526 32 38
jarkko.saarela@novosan.fi