Me Novosanilla olemme sitä mieltä, että saniteettitilojen suunnittelussa on tilaa aivan uudenlaiselle luovalle ajattelulle. Parhaimmillaan wc-tilat tukevat liiketilan brändimielikuvaa ja jättävät erottuvan muistijäljen. 

Avullamme kiinteistöjen saniteettitilat nousevat täysin uudenlaiseen rooliin. Toteuttamamme saniteettitilat tukevat yrityksen brändiä, edistävät ekologisuutta ja tehokkuutta sekä säästävät kustannuksissa elinkaariajattelumme avulla. Helpotamme yrittäjän, sidosryhmien ja loppukäyttäjien elämää ja tarjoamme täysin uudenlaista viihtyvyyttä kaikille.

ETSIMME JOUKKOOMME

Asiakaspalveluhenkilöä, 1 osa-aikainen henkilö, äitiyslomasijaisuus

Olet omatoiminen ja innokas oppimaan uutta. Olet palvelulähtöinen persoona, asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Työaika on n. 3 päivää viikossa ja päivittäinen työaika klo 8 – 16. Toimistotilat sijaitsevat Helsingin Arabiassa.

Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluu:

  • Asiakaskontaktointi puhelimitse
  • Tilausten vastaanottaminen ja kirjaaminen järjestelmään
  • Sujuva tiimityöskentely asiakaspalveluketjun ylläpitämiseksi

Nautit tästä työstä jos:

  • Sinulla on kokemusta/ymmärrystä laadukkaasta asiakaspalvelusta
  • Olet sujuvasanainen
  • Omaat itsenäisen ja reippaan työskentelyotteen
  • Pidät haasteista ja kohtaat ne itsevarmalla asenteella
  • Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä

Novosan tarjoaa tueksesi vahvan osaamisensa ja kattavan perehdytyksen. Saat olla osa nuorekasta ja innostunutta tiimiä. Meille on tärkeää, että sinäkin kehityt työsuhteen aikana, joten sinun ei tarvitse olla valmis konkari, kunhan asenteesi on kohdallaan.

Tehtävää voit hakea viimeistään 15.3.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: sharodi.sayeed@novosan.fi.

Työnaloitus on 26.03.2018.

Liitä CV:si tähän (CV:n tulee olla muodossa pdf, max. 3 MB):

Liitä työhakemuksesi tähän (Työhakemuksen tulee olla muodossa pdf, max. 1,5 MB):

Mikäli et saa liitettyä tiedostoja lomakkeelle, voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse ilmoituksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen.