Satino Black BriQ Towel

401618

Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian saunaprojekti Löyly on avautunut. Rakennus itsessään onkiinnostava arkitehtonisesti. Koko projekti on tehty ekologisen ajattelun näkökulmasta. Löylystä on tulossa Suomen ensimmäinen FSC-projektisertifioitu kohde. Sertifikaatti tarkoittaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä.

Myös Novosan on päässyt antamaan oman asiantuntemuksensa Löylylle. Kohteesta löytyvät Novosanin myymät Urimat-vedettömät pisuaarit sekä Satino Black BriQ –tuotesarjan wc-paperi- ja käsipaperiannostelijat.

Satino Black BriQ tuotteet on valmistettu täysin kierrätetystä materiaalista. Sarjan annostelijoiden paperituotteilla on luonnollisesti FSC-sertifikaatti. Satino Black –paperi on voittanut WWF:n kansainvälisen Paper Awardin. Tuotteille on myönnetty myös Cradle to Cradle –sertifikaatti, joka kertoo niiden olevan esimerkkejä kiertotaloudesta. Tuotesarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään vihreää energiaa ja niille on myönnetty myös EU Ecolabel.

Kiinnostavana yksityiskohtana vielä: Satino Black BriQ –wc-paperi on arkkeina eikä rullassa, jolloin tuotteen pakkauksessa ei ole turhaa ilmaa. Tuotesarja on tällä hetkellä ympäristöystävällisin tuotesarja saniteettialalla!

Novosan toivottaa kaikille mahtavia saunahetkiä Löylyssä!