Haluatko työskennellä osana nuorekasta, huumorintajuista ja kasvuhakuista asiantuntijayritystä? Oletko asiakaslähtöisesti ajatteleva nouseva Tähti, tai jo hieman enemmän asiakaspalvelukokemusta kerännyt Talentti, ja haluat itse olla mukana vaikuttamassa kasvuun ja kehitykseen? Mikäli vastasit kyllä, istut todennäköisesti Novosan Oy:n rentoon ja innovatiiviseen porukkaan.

Novosan Oy on vuonna 2009 perustettu yleisten vessojen asiantuntija, jonka visiona on elävöittää yleisökäymälät ja pelastaa maailma WC kerrallaan. Yritys on erityisen tuttu vedettömistä pisuaareistaan ja ekologisista ja hygieenisistä kokonaisratkaisuistaan, joiden avulla yritys on muutamassa vuodessa kasvanut kahdesta ”pisuaaripojasta” kymmenen hengen valtakunnalliseksi asiantuntijayritykseksi. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat muun muassa suunnittelu/toteutus, veden- ja energiansäästö sekä mainos- ja mediaratkaisut.

Missio on vielä kesken, ja tulevaisuuden kasvua tukemaan haemme suorarekrytointina nyt uutta huipputekijää tukemaan asiakaspalvelua. Työsuhde alkaa kesäkuussa ja kestää vähintään vuoden 2016 loppuun.

 

Tekijältä odotetaan:

·       sujuvasanaisuutta

·       kokemusta / ymmärrystä laadukkaasta asiakaspalvelusta

·       itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta

·       sujuvaa englanninkielen taitoa

·       haasteita pelkäämätöntä asennetta

·       itsevarmaa luonnetta

 

Tekijälle tarjotaan:

·       mahtavat työkaverit

·       itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan

·       kasvavan yrityksen kehittymis- ja vaikuttamismahdollisuudet

·       kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen

·       töitä 16-24 tuntia / viikko

Hakuohjeet: 
Käy tutustumassa tarkemmin Novosaniin ja mahdollisiin tuleviin työkavereihisi osoitteessa novosan.fi ja lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen
 mirkka.huhtamaki@novosan.fi.

Toimi nopeasti – aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!